Här följer referenser från designjobb, dels för kunds räkning, dels privata projekt. Notera att kunduppdrag ofta är hårt specade efter deras önskemål.

Design i Photoshop därefter återuppbygd i Deus © Denacode Webtool.

Denacode.se

Vår kommersiella hemsida, ideen var en ren prydlig företagslayout dör den ljusblåa nyansen känns bekväm och diskret. Då sidan håller väldigt mycket datahantering på administrationsnivå så är den flexibel i höjd och på bredd.

Skiselector.com

Skiselector är uppstickande stockholms företag. Distribuerar mätanordningar internationellt. Via sidan så finns återkoppling för återförsäljare och kunder, den distribuerar även mjukvara till externa mätanordningar. Designen är baserad på snö och alpin snöyra, återkopplar till produkten och produktlayouten med en röda linjer.

Yawaras.se

Yawaras är vår egna bengaluppfödning. Främst tänkt för en försäljningssite, men kommer även att koppla in återkopplings forum och mötesplaneringar med våra utskeppade offsprings.
Layouten bygger på två stegd är det vilda i naturen och de vilda i bengalen kommer fram. Då rörelserytmen hos en bengal är väldigt hypnotisk så valde jag att ha den som viktigaste punkt i layouten och visualiserade det med animation.

EMC Webtool

EMC Webtool är egentligen min webtool i industriell förpackning. Den används av stora kunder - både i sverige och utomlands, då framförallt som konsult hjälpmedel. Eftersom alla ingångar är antingen lokalt eller kräver krypterad inloggning så kan jag bara erbjuda den här censurerade skärmdumpen.
Engelska Svenska
[ Logga in ]
Copyright © 2021 Fredrik Lindmark, Denacode AB
profile
profile