Residence: Norrköping
Profession: Development Manager, Denacode AB
Intresset med foto och digital redigering började många år tillbaka då de första mastodontfilmerna med hög nivå av digitala effekter kom ut. Det ledde mig in till ett år på Grafisk högskolan i Malmö sen ytterligare 3 som Civilingenjör i Medieteknik i Norrköping.

2001 var jag med och startade Denacode AB, 2003 släppte vi vår första version av datahanteringssystemet och nu 2007 släpper vi "Deus", nästa generations Web 3.0 lösning. (vilket f.ö den här siten är bygd med)

Då utrymmet för grafisk kreation är begränsad i arbetet som teknisk utvecklare, så förpassas det till hobby och frilans-nivå.
Driver även Yawaras Bengal Uppfödning vid sidan av. Ta gärna en titt på våra häftiga Bengal Katter
Samt PrettyDesign.org - bli inspirerad!

Många av fotona är hämtade från mina fotoexpeditioner runt om i världen men jag fotograferar även mode, bröllop och evenemang.
Referenserna från digital målning och foto retouch är från egna projekt då jag saknar rättigheter att visa upp andra kunders uppdrag.

Bor och jobbar i Norrköping och finns tillgänglig för frilansprojekt under hösten / våren. Ni är välkomna att höra av er till fredrik@denacode.se för utskrifter, förslag eller feedback.


Hälsningar,
Engelska Svenska
[ Logga in ]
Copyright © 2021 Fredrik Lindmark, Denacode AB
profile
profile