Här visas bara ett selektivt urplock från olika typer av foton. Merparten kommer från resor runt om i världen och vad som gör dom speciella är inte huvudsakligen motivet utan också ett spännande ljus eller sammanhang. Till bilden kommer oftast väldigt mycket jobb och väntan.

Taget med Canon 40D / Canon 350D + Sigma 100-300/4, Sigma 10-22/4, Sigma 18-50/2.8 och ibland Sigma 2x konv. Manfrotto stativ, Cockin Filter. Samt färgkorrigerat i Photoshop och Lightroom.

Havsörn

Följde med en norsk fiskebåt runt lofotens fjordar för att försöka få en glimt av denna mäktiga rovfågel. Turen var med och den här havsörnen följe med tillräckligt länge för att fångas på bild innan den återvände.

Morgonvaka

Efter 5 dagars vandring i Fitz Roy's nationalpark, Argentina så återstod en sista morgon. kl 4 började vi stigningen i spöregn. kl 6 kom vi fram till hållplats och min foto följerslagare sitter och huttrar i snöfallet i väntan på gryningssolen.

Rapadalen

Bilden tagen från början av dalgången en sen eftermiddag på väg ut ur sareks nationalpark.

Torres Del Paine

Torres Del Paine ligger långt ner i södra Chile och är ansedd som en av världens bästa trekking område. Den här bilden togs vid tidig soluppgång efter en lång klättring i nattmörker och pannlampa.

Puma

Den här bilden togs vid inhägnat område i sydamerika högland. Puman är en beryktad jägare och otroligt skygg att se.

Fitz Roy

Fitz Roy i södra Argentina är känd för sina spjutspets toppar och ogästvänliga miljö. Det här är en av support topparna till huvudberget.
Engelska Svenska
[ Logga in ]
Copyright © 2021 Fredrik Lindmark, Denacode AB
profile
profile